Cornel George Comșa s-a născut pe 5 mai 1977 la Alba Iulia, oraș în care a pus și bazele educației sale. 
  
Absolvent al secției de Istorie-științe sociale (generația 1991-1995) a Colegiului Național “Horea Cloșca și Crisan din orașul natal, și-a continuat studiile la Cluj-Napoca. 
  
În 1999 a absolvit Facultatea de Studii Europene a€“ secția Științe politice a€“ din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Lucrarea să de diplomă “Ideea europeană în spațiul românesc, secolele XVII-XIX” a fost coordonată de regretatul Profesor Dr. Pompiliu Teodor, membru al Academiei Române. 

  
La terminarea facultății s-a mutat la București unde a început să lucreze din luna octombrie 1999 că expert parlamentar. 

 

În anul 2000 a început un masterat în Relații Internaționale și Integrare Europeană la “€œScoala Națională de Științe Politice și Administrative”. A încheiat masteratul cu disertația “€œSecolul Americii”, coordonată de profesorul Vasile Secares. 

  
Timp de un an a fost încadrat că Preparator universitar pentru disciplină “€œTeoria Relațiilor Internationale”, predata masteranzilor școlii de științe politice.   

  
Între 2002 și 2006 a fost consilierul Alteței Sale Principelui Radu, membru al Familiei Regale Române și Reprezentant Special al Guvernului. Servind Familia Regală română, a avut șansa de a-l consilia direct pe Majestatea Să Regele Mihai, pe care îl consideră cel mai mare român în viață. 

 

Cele douăsprezece întâlniri cu șefi de stat, numeroasele întâlniri cu Prim-miniștri, miniștri, membri ai Caselor Regale din întreagă lume, lideri economici, CEO de corporații multinaționale, precum și vizitele oficiale sau de lucru în peste 55 de țări, au fost bază de experiență necesară înființării propriei sale companii. 

  
În decembrie 2006 a înființat o companie specializată în servicii de consultanță politică și de imagine, PR și Public Affairs. Firmă a activat între anii 2006 și 2012, având clienți politici precum Sorin Oprescu (Primarul General al Capitalei), Crin Antonescu (Președintele Partidului Național Liberal) sau Dinu Patriciu (Top Forbes România).  Companii de consulanta din SUA și Marea Britanie, alte corporații de prima mărime din Israel, Singapore sau Uniunea Europeană s-au numărat între partenerii sau clienții firmei sale. 

 

În 2011 începe o perioadă de consiliere pro-bono pentru Dan Diaconescu, fondatorul  PP-DD, sprijinind construcția națională a partidului fără a fi membru. În luna martie 2012 acceptă propunerea de a prelua Organizația Județeană a PP-DD Albă. În decembrie 2012 devine deputat în Parlamentul României. 

    
La data de 25 martie 2014 părăsește Grupul Parlamentar al PP-DD și devine deputat independent. Decizia este motivată de modul defectuos în care era condus partidul și Grupul Parlamentar și de restricțiile de exprimare politică aplicate deputaților de către conducerea PP-DD.

 
Pe 10 aprilie 2014 înregistrează marca verbală a€œPartidul Nostru” la OSIM, făcând astfel primul pas în conturarea identității PN. În vară și toamnă anului 2014, împreună cu un grup de inițiativă începe lucrul la programul și statutul partidului, precum și la identitatea vizuală. 

 

În februarie 2015 finalizează programul și statutul Partidului Nostru și înregistrează marca vizuală PN la OSIM. La data de 25 martie 2015 lansează www.partidul-nostru.ro.