2014-05-27

CORNEL GEORGE COMŞA, PRIMELE DECLARAŢII după europarlamentare

Cornel George Comşa a făcut, în exclusivitate pentru stirialba.ro, primele declaraţii legate de rezultatele de la alegerile europarlamentare:

“Rezultatul alegerilor europarlamentare la nivel national si judetean este incurajator pentru o constructie politica asa cum o imaginez eu, complet noua, proaspata, care sa nu aiba legatura cu “lumea veche”politica romaneasca.

Prima concluzie pe care o trag este ca, pe vot politic, partidele actuale nu mai inseamna absolut nimic pentru 75% dintre romani. Toate relicvele acestea – PSD, PNL, PDL, UDMR, si-au aratat exact masura valorii in ceea ce priveste organizarea in teritoriu si, practic s-au retras in matca lor initiala. PSD este un partid de 30%, diferenta in plus pana la 37 a venit din miile de localitati unde primarii lor au control pe o populatie prostita si din iluzia ca ar fi singurii care se mai lupta cu Basescu.

Rezultatul PSD Alba este surprinzator de bun, insa nu este datorat bunei organizari, ci tocmai acestei iluzii pomenite mai sus.

PDL ALBA este evident pe o panta descendenta si putem intrezari o speranta de schimbare in bine in 2016 a judetului, dupa o dominatie absoluta PDL care se intinde pe ultimele patru cicluri electorale.

PNL Alba a fost redus la scorul sau natural dovedindu-se ca nu are nici structuri in teritoriu si nici oameni carismatici sau credibili care sa convinga omul sa mearga la vot.

Anticipez o cumetrie PDL-PNL care sa poata conserva, macar la nivelul judetului puterea in aceleasi maini in care a fost asezata din 1990 incoace.

Cred insa cu tarie ca in 2016 conducerea judetului va fi integral inlocuita, cu oameni mai tineri si mai dedicati in activitatea lor publica omului de rand.

Partidul Nostru va forma cea mai puternica echipa de candidati pentru locale in 2016, producand o revolutie politica pe care nimeni nu o crede astazi posibila. Nu va pierdeti speranta!”

Sursahttp://www.stirialba.ro/cornel-george-comsa-primele-declaratii-dupa-europarlamentare/