2015-02-23

Cornel George Comşa: PSD şi PNL, atac la democraţie! Scrisoare către preşedintele României şi Ambasada SUA

In ultima luna, prinsi cu spectacolul arestarilor si perchezitiilor, cu “lupta impotriva coruptiei” facuta in vazul lumii si spre deliciul publicului, riscam sa pierdem din vedere un atac fara precedent la democratie, pe care il intreprind chiar deputati si senatori din Parlamentul Romaniei.


Comisia comuna care are in lucru in aceste zile modificari esentiale ale Legii electorale, alcatuita majoritar din reprezentanti PSD si PNL, pregateste baricadarea in Primarii si Consilii Judetene a alesilor locali deja in functie, incercand modificari anti-democratice ale Legii.


Luand act de aceste demersuri care incearca sa anuleze importanta votului cetatenilor si efectul acestui drept fundamental asupra rezultatului alegerilor, am inaintat astazi o scrisoare Presedintelui Klaus Iohannis, pentru a interveni in spatiul public pe aceasta tema democratica esentiala. De asemenea, am scris si Insarcinatului cu Afaceri al Ambasadei SUA, pentru a lua pozitie in cazul in care reprezentantii Statelor Unite vor decide in acest sens.


Deputat Cornel George Comsa

 

Sursahttp://www.stirialba.ro/cornel-george-comsa-psd-si-pnl-atac-la-democratie-scrisoare-catre-presedintele-romaniei-si-ambasada-sua/